top of page

Kleuradvies

De wereld is een feest van kleuren. Kijk maar naar de natuur. Kleuren zijn van invloed op onze emoties; ze kunnen je uitputten, maar ook vitaliseren. Reden genoeg om je "kleurbehoefte" te leren kennen. 

Aan bod komen:

 

Tijdens een kleurenanalyse onderzoeken we welke kleuren jou het beste staan en waar je het meest van gaat stralen. Het dragen van de "verkeerde" kleuren kan je er vermoeider en ouder uit laten zien en dat is iets wat je natuurlijk niet wilt. Vanzelfsprekend neem ik ook je persoonlijke stijl- en kleurvoorkeuren mee in het kleuradvies, want je moet je wel thuis voelen in je kleding. 

78Color System©
Als Kleuradviseur werk ik met het unieke en veelzijdige 78Color System©. Met speciale kleurkragen bepalen we welke kleurkenmerken het beste bij je passen:

- Koel of warm?
- Licht of donker?
- Helder of gedempt?

Ook breng ik een hiërarchie aan in de kleurkenmerken, want welk kleurkenmerk staat je nu het allermooist? Tenslotte kijk ik naar hoeveel contrast (verhouding licht/donker) je kunt dragen in je kleding.
 

Afhankelijk van de diepte van je natuurlijke pigmentatie concluderen we of je goed uit de verf komt in bijvoorbeeld ton-sur-ton (nuances van 1 kleur) kleuren of dat je juist meer contrast nodig hebt, bijvoorbeeld door het dragen van zwart/wit. 
 

Het ondergaan van een kleurenanalyse is een hele leuke ontdekkingstocht. Je krijgt nieuwe inzichten en dingen vallen op hun plek. 

Daarnaast is het een efficiënte investering want: miskopen zal je minder doen, omdat je nu weet welke kleuren je goed staan en bij je passen. 

IMG_20180730_101124.jpg
bottom of page