top of page

Hallo!

Ik ben Floor en sinds ik me kan herinneren ben ik gefascineerd geweest door de mens met al zijn volkomen- en onvolkomenheden. De reis die mensen hebben meegemaakt kan je vaak aflezen aan hun gezicht, hun houding en manier van lopen. Ieder mens is uniek en de schoonheid bevindt zich in ons allemaal.

Ik wil je inspireren...

Met het geven van kleur- en stijladviezen wil ik niet de focus leggen op een ideaal plaatje, maar wil ik mensen inspireren anders naar zichzelf te gaan kijken. Ik wil mensen helpen zich zekerder en meer tevreden over zichzelf te voelen. Een persoonlijk kleur- en stijladvies haalt de eigenheid van elke persoon naar boven en dat geeft vaak nieuwe energie en vertrouwen. Bovenal is het van belang dat een ieder zich thuis voelt in zijn/haar kleding.

IMG_20211203_114339_resized_20220127_051305053.jpg

Van hulpverlening naar kleur-, kleding en stijladvies

Ik heb meer dan 20 jaar binnen de hulpverlening gewerkt als (ambulant) begeleider. Ik heb gewerkt met verschillende doelgroepen en met een diversiteit aan hulpvragen. Ik vond mijn werk boeiend, maar ik was op een gegeven moment toe aan een nieuwe uitdaging.

Het roer ging om
Zo'n 7 jaar geleden besloot ik het roer om te gooien. Ik wilde iets doen met mijn passie voor kleding en kleur, maar ook voor mensen. In Amersfoort vond ik hiervoor de meest geschikte opleiding bij Regien Strategier Opleidingen. Ik heb achtereenvolgens de opleiding Kleur en de opleiding Stijl gedaan. Ook heb ik de ververdiepingsmodule Kleding & Identiteit gevolgd.  Deze module is de inspiratie geweest voor het het maken en geven van mijn workshop: "Herken je eigen stijl". In deze workshop leer je dat je persoonlijkheid en je kwaliteiten verweven zijn met je persoonlijke stijl van kleden. Voor veel mensen is dit vaak een eyeopener. 

Met enthousiasme verenig ik op dit moment mijn passie voor kleding en stijl met het werken met mensen in mijn eigen bedrijf Ode aan kleur!

Kleurrijke groet,
Floor

Ode aan kleur is het bedrijf van Floor Teunissen en is gevestigd in Peize (10 km van Groningen). 

bottom of page