top of page

Projecten

 

Ik vind het belangrijk om bewust om te gaan met de aanschaf van mijn kleding. Ik onderzoek welke kledingmerken en bedrijven zich bezig houden met duurzaamheid en goede arbeidsomstandigheden voor hun personeel. Er zijn gelukkig steeds meer bedrijven die zich hier op focussen.
 

Meestal koop ik zelf tweedehandskleding. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke tweedehands winkels, waar je voor een prikkie je slag kunt slaan. En wat dacht je van alle aanbod die je online kunt vinden? Ontzettend veel!
 

Veel mensen hebben de neiging hun kleding te snel van de hand te doen. Met de aanschaf van een paar nieuwe accessoires kun je een kledingstuk weer een moderne twist geven en heb je er langer plezier van. Super origineel én goed voor je portemonnee en het milieu!

 

 

Duurzaamheid

Ik heb een paar jaar samen gewerkt met Annemieke van den Berg van Saparoea van Mooimiek. Samen hebben we de naaicursus "Creëer je ideale basisjurk" ontwikkeld. Veel confectiematen in bladen en winkels zijn standaard, maar bijna niemand heeft een standaard figuur. Misschien zijn je heupen een stuk breder dan je schouders of misschien heb je een grote buste. Wil jij een jurk op maat, die qua stijl en belijning helemaal bij je past? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Kijk voor meer informatie op: mooimiek.nl 

Naaicursus op maat

Model
bottom of page