top of page

Reviews

Ed Nissink
Trainer lichaamstaal en communicatie

"Dit is hoe één tip van een stijlprof mijn kijk op kleding drastisch heeft veranderd... Ik ben geen kenner op het gebied van stijl, kleding en kleur maar één ding heb ik van vroeger onthouden: “Zwart past altijd” en “Zwart kan met alles samen”. Dat was voor mij voldoende en het mag duidelijk zijn dat ik al jaren voornamelijk zwarte kleding droeg. Totdat Floor me vertelde dat mijn lichte haarkleur (een lief eufemisme; mijn haar is grijs-wit) sterk contrasteerde met mijn zwarte kleding, waardoor er een ‘zwart-witplaatje’ ontstond, alsof mijn hoofd was afgesneden van mijn lichaam. En dat wellicht een beetje kleur daar iets aan kon veranderen.

Ik heb Floors advies opgevolgd en ben andere kleuren gaan dragen. Het verschil is niet alleen voor mezelf merkbaar maar ook in mijn contacten – zakelijk en privé. Ik kom minder zwart-wit over, het maakt me wat zachter (wat fijn is als je zoals ik soms scherp uit de hoek kunt komen) en het geeft gevoelsmatig minder afstand. En dat met één tip; kun je nagaan wat een volledig persoonlijk stijl- en kleuradvies kan betekenen!"

Sharon
Eigenaresse beautysalon

"Voor mijn 30e verjaardag ben ik compleet verrast door mijn man en schoonzus met een bezoek aan de gezellige studio bij Floor thuis voor een kleur,- stijl,- en kledingadvies. 
 

Mede door de gevolgen van 2 zwangerschappen was ik iets onzeker over mijn lijf. Door de adviezen van Floor weet ik nu met welke kleding ik mijn sterke punten kan accentueren en ik mij weer zeker en mooi kan voelen!

Ook is Floor als personal shopper mee geweest naar een grote kledingzaak. Hier hebben we meteen alle tips en tricks toe kunnen passen in de praktijk en wat gaf dat een heerlijk gevoel! 

Sindsdien shop ik weer met veel plezier en loop ik gericht naar de kledingrekken die bij me passen! Nogmaals dank Floor!"

Marga
Maatschappelijk werker

 

"Ik heb mijn kleur- en stijladvies bij Floor als zeer prettig ervaren. Ze heeft een plezierige, rustige houding en een natuurlijke manier van werken. Ik voelde mij snel op mijn gemak. Daarbij vind ik haar deskundig, ze weet goed wat ze doet.

De kleur - en stijladviezen gebruik ik dagelijks. Ik voel mij opvallend veel beter in de kleuren die ik nu draag en ik merk ook dat ik nu vaker complimenten krijg, dus ook mijn omgeving reageert erop.

Opmerkelijk vind ik dat je vaak vanuit gewoonte bepaalde kleuren en kleding draagt, niet wetende of ze echt bij je passen.

 

Door het zorgvuldige advies van Floor, weet ik nu veel beter wat mij flatteert, daarnaast doe ik ik nu minder miskopen en dat scheelt ook in mijn portemonnee. Ik zou iedereen een kleur- en/of stijladvies bij Floor aanraden! "

bottom of page